Mopan Suceava
Evenimente

Încercând să-și desfunde o aerisire, un bărbat din Fălticeni a găurit tavanul vecinei. Vecina acuzată că a mutat gaura de aerisire

În după amiaza zilei de ieri, 23.01.2021, la ora 16.58, poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin apel 112, de către o femeie de 60 ani din mun. Fălticeni, cu privire la faptul că i-a fost distrusă baia de către un vecin care a vrut să-și facă o aerisire.

În ziua respectivă, femeia s-a întors acasă, de pe unde avusese treburi de rezolvat, moment în care a constatat că în tavanul din baie are o ditamai gaura. Luând legătura cu vecinul de  la etajul 1, pe care îl bănuia de grozăvie,  aceasta a aflat faptul că acesta împreună cu un alt bărbat au încercat să desfunde aerisirea cu o bucată de fier beton. Întrucât au greșit gaura, au spart tavanul băii femeii.

Bărbatul a declarat că el, împreună cu un lucrător, au încercat să desfunde aerisirea, însă din cauză că vecina reclamantă a modificat aerisirea fără drept, au dat cu fierul beton în tavanul susnumitei, care a cedat.

Până la acoperirea găurilor, desfundarea aerisirilor, ori alte treburi de amenajări interioare, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea  infracțiunii de ”distrugere din culpă”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *