Încercând să taie un butuc, un bărbat și-a tăiat fața cu drujba, la Cîrlibaba

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată ieri dimineață, prin SNUAU 112, că un bărbat de 43 ani, din comuna Cîrlibaba, s-a tăiat cu drujba la obraz.

Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Cîrlibaba, la locul Gura Ţibăului, unde bărbatul a mers în incinta punctului de lucru al unei societăți pentru a lua deşeuri de material lemnos rezultat în urma prelucrării lemnului rotund, vorbind în acest sens cu reprezentantul societăţii. Aici, bărbatul a secţionat un capăt de lemn rotund cu un fierăstrău mecanic pe care nu l-a manevrat corespunzător, fierăstrăul ricoșând din lemn, iar lama i-a atins obrazul drept, rănindu-l.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul municipal Vatra Dornei unde a primit îngrijiri medicale şi i s-a stabilit diagnosticul de „plăgi contuze hemifacies drept, declarativ lovire accidentală cu drujba”.  

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămarea corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *