Inconştienţă fără margini: o tânără moartă de beată prinsă la volanul autoturismului în care se aflau şi copiii ei, unul de 2 ani, celălalt de 3 ani, pe DN2E – la Rădăşeni

Ieri după amiază, 12.08.2019, la ora 18.23,  polițiști din cadrul SPR 7 Mălini au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că un autoturism cu număr de Iaşi este condus de o persoană băută.

În baza sesizării patrula din cadrul S.P.R. 7 Mălini s-a deplasat pe DN2E, în satul Rădășeni, comuna Rădășeni, unde a fost identificat autoturismul marca Volkswagen, din care a coborât A.D., o femeie de 26 ani, din comuna Sirețel, județul Iași.

Având în vedere faptul că şoferiţa emana puternic halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, ocazie cu care acesta a fost condusă la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În autoturism se mai aflau doi copii minori în vârstă de 2 ani, respectiv 3 ani, copiii conducătoarei auto. Copii au fost prezentați la Secția de Pediatrie Fălticeni, unde au rămas  în grija acestora până în jurul orei  01.25, când au fost preluați de către bunicul lor.

Au fost sesizați și lucrători din cadrul D.G.A.S.P.C Suceava.

În cursul zilei de azi, 13.08.2019  se va lua legătura cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru a se dispune procedural.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *