Inculpat recidivist trimis în judecată pentru că ar fi violat de cel puţin 60 de ori o fetiţă. Calvarul a început când minora avea doar 7 ani

La data de 22.02.2019, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus prin Rechizitoriu trimiterea în judecată a unui inculpat recidivist aflat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de “viol” în formă continuată.

Din cercetările procurorilor rezultă că, la diferite intervale de timp, începând de la sfârșitul anului 2013 şi până înainte de Crăciunul anului 2018 inculpatul a constrâns-o pe  minoră, care în prezent se apropie de vârsta de 14 ani, să întrețină de mai multe ori raporturi sexuale cu el împotriva voinței sale prin constrângere fizică şi morală (din cercetări a rezultat comiterea a cel puţin 60 de acte materiale ale acestei infracțiuni).

Individul a profitat şi de faptul că victima minoră se afla în îngrijirea sa fiind fiica concubinei sale, acestea locuind în casa lui.

Procurorii au mai arătat că inculpatul a recunoscut în principiu săvârșirea faptei, dar a susținut în mod nereal că minora chiar şi-ar fi dorit activitatea sexuală la care a constrâns-o în ciuda vârstei fragede pe care o avea în acel moment.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *