Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Indicatoare provizorii montate pentru scurtătura către Botoșani. Traseu: Strada Apeductului, Podul Unirii, strada Energeticianului, Școala Plopeni, DN29

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că astăzi s-au montat indicatoarele provizorii pentru Ruta provizorie către Botoșani, care poate fi accesată pentru trafic ușor, adică masini de maximum 3,5 tone, de pe străzile Mirăuți și Apeductului, iar pentru trafic greu pe strada Apeductului.

El a mai spus că, pentru finalizarea ultimului tronson din Ruta Alternativă Suceava-Botoșani, tronsonul nr. 3, cuprins între Podul Unirii și DN 29, care are prevăzut un apeduct in lungime de 1 km peste calea ferată, cu ieșire în DN 29, (fosta Avicola Burdujeni) a avut loc licitația pe data de 4.08.2023, fiind depuse două oferte.

”Recomand sucevenilor să folosească Ruta provizorie de pe strada Energeticianului, cu ieșire la Școala Gimnazială de la Plopeni sau la Gara Văratec.

Vom pune pe această Rută provizorie asfaltul frezat de pe bulevardul principal pentru a înlătura praful de pe drumul nemodernizat” a declarat Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *