Individ arestat pentru tentativă de omor după ce a bătut cu o coadă de sapă trei consăteni, la Capu Codrului – Păltinoasa

Polițiștii și procurorii suceveni au continuat cercetările în cazul agresiunii petrecute în ziua de 1 august a.c., în satul Capul Codrului, comuna Păltinoasa și s-a decis încadrarea faptei săvârșite de Nuțu Constantin Dănuț în tentativă de omor, acesta fiind reținut în vederea arestării.

Reamintim că acesta i-a agresat în seara zilei de 1 august pe G.E. de 30 de ani, M.C.I.  de 27 ani  și T.A.C., de 38 ani, toți din localitatea Capu Codrului, comuna Păltinoasa.

Cauza a fost declinantă către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii „tentativei la infracțiunea de omor”.

S-a reținut că la data de 01.08.2019, după ce a aflat că fratele său ar fi fost agresat de alte persoane, într-un loc public situat pe raza satului Capu Codrului, comuna Păltinoasa, Nuțu Constantin-Dănuț, de 27 ani, din localitate, s-a deplasat spre locul unde se aflau pretinșii agresori și cu o coadă de sapă i-a luat la  bătaie pe cei trei presupuși vinovați de agresiune asupra fratelui său. Cu privire la agresarea lui G.E. s-a reținut că a suferit leziuni vindecabile în 38-40 zile.

Prin ordonanța din data de 03.08.2019, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Nuțu Constantin-Dănuț pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor (persoană vătămată fiind G.E.); „lovirea sau alte violențe” ( persoană vătămată fiind M.C.I.); „lovirea sau alte violențe” (persoană vătămată fiind T.A.C.); „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus reținerea inculpatului Nuțu Constantin-Dănuț, pe o durată de 24 ore, începând cu 03.08.2019, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *