Evenimente

Individ de 21 de ani din Vorniceni – Moara, introdus în arest după ce a bătut un tânăr de 19 ani pe strada Victoriei din cartierul Obcini

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată pe data de 4 august, după ora 23.00 prin 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute l-au lovit pe un tânăr în timp ce acesta se afla în apropierea blocului IRE din cartierul Obcini. 

S-a stabilit că la ora și la data respectivă, E.P. în vârstă de 19 ani din Sfântu Ilie, comuna Șcheia și alți trei tineri se aflau pe strada Victoriei din municipiul Suceava, în momentul în care s-a întâlnit cu un tânăr pe care îl cunoștea din vedere. Acesta i-a abordat pe cei patru și le-a cerut o țigară. Tânărul a prins-o de mână pe una dintre persoanele aflate în compania lui E.P., moment în care acesta a intervenit fiind lovit de către agresor. 

În urma leziunilor suferite la nivelul feței E.P. s-a deplasat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor întreprinse de lucrătorii din cadrul B.I.C. Suceava, autorul comiterii faptei din data de 04.08.2021 a fost identificat în persoana numitului Marius-Nicolae Șuiu în vârstă de 21 de ani din comuna Moara, sat. Vornicenii Mari.

La 09.08.2021 s-a reușit probarea activității infracționale a acestuia, astfel că prin ordonanța procurorului de caz din 09.08.2021 s-a confirmat efectuarea în continuare a urmării penale față de acesta pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violenţe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Față de Marius-Nicolae Șuiu s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind condus şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii B.I.C. Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *