Individ din Dornești arestat după ce l-a bătut pe șeful de post

Un individ din comuna Dornești, județul Suceava,  a fost reținut ieri pentru o perioadă de 24 de ore, Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus punerea în mișcare a  acțiunii penale față de B.V.C., pentru săvârşirea infracțiunii de ultraj, constând în aceea că, la data de 21.08.2019, în jurul orelor 02:30, în timp ce persoana vătămată, S.I.O., șef de post la Poliția comunei Dornești, se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Dornești, judeţul Suceava, a fost lovit cu pumnul în zona feței, de către cel dintâi.

Față de inculpatul B.V.C. s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii Arestarii preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului, începând cu data de 21.08.2019 şi până la data de 19.09.2019.

 

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Se face precizarea în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, că pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *