Individ din Fântânele încătușat după ce, beat fiind, și-a bătut bunica, devenind agresiv și față de polițiștii veniți să-l calmeze

Sâmbătă seara târziu, pe la orele 23:40, lucrătorii S.P.R.2 Ipotești au fost sesizați prin 112 de către numita o femeie de 75 ani, din comuna Fântânele, despre faptul că a fost agresată de către nepotul său, împreună cu care locuiește.   

S-a stabilit că în jurul orelor 23:30, bătrâna se afla la domiciliu, împreună cu fiica sa și fiul acesteia Ionuț Ignătescu, de 25 ani. În urma unor discuții contradictorii între femeie și nepotul acesteia, aflat sub influența băuturilor alcoolice, acesta din urmă și-a lovit bunica.

Aceasta nu a solicitat deplasarea la fața locului a unui echipaj de ambulanță.

În cauză a fost completat formularul de evaluare al riscului privind emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă în urma rezultatului, s-a stabilit faptul că nu există un risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

Femeia a fost informată cu privire la faptul că se poate adresa Judecătoriei Suceava, în vederea emiterii unui ordin de protecție împotriva nepotului său.

Ionuț Ignătescu a devenit agresiv fizic și verbal și a avut un comportament sfidător și jignitor față de organele de politie, motiv pentru care a fost încătușat și condus la sediul Postului de Poliție Fântânele, unde a fost sancționat conform Legii nr. 61/1991. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *