Individ din Frasin încătușat și reținut după ce a spart de cinci ori geamurile unui magazin aparținând unei patroane din Doroteia

Polițiștii suceveni au anunțat că, în continuarea cercetărilor din 11.11.2019 cu privire la faptul că un bărbat de 38 ani din Frasin a distrus un geam de la magazinului ce aparține unei întreprinderi individuale gestionată de o femeie din localitate,  dosarul penal a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului și s-a discutat cu procurorul de caz din cadrul unității de parchet.

Polițistul de caz a dispus reunirea tuturor dosarelor penale ce au ca obiect distrugeri comise la magazinul ce aparține femeii, cu punctul de lucru în orașul Frasin, localitatea Doroteia, din perioada 16.02. 2019 -11.11.2019.

În baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul Constantin G. pentru comiterea  infracțiunilor de „distrugere” (5 fapte) și „amenințare”.

La 14.11.2019, prin ordonanța Poliției Orașului Frasin față de suspect s-a luat măsura preventivă a reținerii pe o perioada de 24 ore, începând cu 14.11.2019, ora 16:30.

Suspectul a fost introdus în C.R.A.P. din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

 Cercetările în cauză sunt continuate de către Poliția Orașului Frasin pentru săvârșirea infracțiunilor de „distrugere” (5 fapte) și „amenințare”, urmând a se face propuneri procedurale prin parchet.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *