Individ din Frasin prins după ce a furat cinci litri de țuică de la un vecin pe la 1 mai noaptea, chiar înainte de Înviere

La 01.05.2021, înainte de miezul nopții, lucrătorii Poliției Orașului Frasin, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că la locuința unui vecin a fost depistată o persoană care a sustras bunuri.

Bărbatul a cărui locuință a fost prădată, locuiește împreună cu fratele bolnav iar în seara de 01.05.2021, în jurul orelor  23,30 acesta a auzit câinele bătând, motiv pentru care a ieșit afară și l-a văzut ieșind din curtea locuinței pe un anume Mihai U., de 28 ani, tot din localitate, care avea asupra lui un bidon de 5 litri de țuică.

Unul dintre frați a pornit pe urmele hoțului iar celălalt l-a anunțat telefonic pe un alt frate al celor doi. În apropierea locuinței, la aproximativ 500 metri față de locul faptei, l-au prins  pe Mihai U. care avea asupra sa bidonul de țuică sustras din locuința lui Solcan Ilie.

Acesta a fost imobilizat de către urmăritori după care au sunat la 112.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *