Individ din Mehedinți, prins la Câmpulung cu aproape 5000 de pachete de țigări dosite într-un compartiment confecționat anume, în autoturismul propriu

Joi seară, în jurul orei 19.50, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Mehedinți.
În urma controlului autoturismului, polițiștii au constatat faptul că, sub podeaua metalică a scaunelor, era confecționat artizanal un compartiment metalic, în interiorul căruia au fost identificate 4.833 de pachete cu țigări de proveniență extracomunitară.
Țigările au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de 9.000 lei a fost ridicat în vederea indisponibilizării, prejudiciul fiind de aproximativ 57.996 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, bărbatul de 44 de ani fiind reţinut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *