Individ din Zvoriștea, reținut în vederea arestării pentru că a încălcat ordinul de protecție emis de judecător, a intrat peste mama lui și a bătut-o din nou

La 13.12.2020, ora 19.00, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, au fost sesizați prin 112  de către o femeie în vârstă de 68 ani, din comuna Zvoriștea, satul Slobozia, despre faptul că fiul său, M.S., de 43 ani, a venit la locuința sa în stare de ebrietate, a lovit-o cu palma peste față, încălcând astfel ordinul de protecție emis față de acesta.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit  că în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în locuința sa, M.S., aflat în stare avansată de ebrietate,  a intrat în casă și fără vreun motiv și-a lovit mama cu palma peste față.

Femeia a solicitat intervenția unui echipaj de poliție. La sosirea polițiștilor,  M.S. a fost identificat în locuința mamei sale din satul Slobozia, comuna Zvoriștea, cu toate că prin sentința civilă a Judecătoriei Suceava s-a emis un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni față de Strungar Mugurel, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din locuința mamei sale și păstrarea unei distanțe de 200 de metri față de aceasta până la 21.02.2021.

La 14.12.2020, ora 00.10 cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Suceava urmând ca în cursul zilei de astăzi  să fie prezentat în fața instanței de judecată în scopul luării unei măsuri privative de libertate.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și ,,încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *