Individ reținut la Gura Humorului după ce a furat mai multe colete dintr-un transport Cargus

La data de 04.01.2023, pe la ora 7.30, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de de către un localnic, în calitate de subcontractat Cargus, despre faptul că în noaptea de precedentă persoane necunoscute i-au sustras mai multe colete din interiorul autoturismului, marca CITROEN-JUMPER, parcat Bulevardul Bucovinei din oraș..

Polițiștii au stabilit că în seara zilei de 03.01.2023, în jurul orelor 19:00, bărbatul a parcat autoturismul sus-menționat peste drum  de blocul unde locuiește.

A doua zi dimineața a observat că în cursul nopții persoane necunoscute au pătruns pe o ușă lăsată neasigurată în interiorul  autoturismului, de unde au furat mai multe colete cu electronice

În urma investigațiilor făcute, polițiștii l-au identificat pe autorul faptei în persoana numitului Cuciureanu Alexandru Nicolae din municipiul Suceava, care locuiește fără forme legale în orașul Gura Humorului.

Prin ordonanța din data de 04.01.2023, față de acesta s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, cel în cauză fiind depus în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sun continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cauza urmând a fi soluționată procedural sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *