Individul care s-a răsturnat ieri dimineață cu mașina în drum la Iaslovăț nu avea permis, era beat și se afla în carantină

Polițiștii suceveni au oferit amănunte legate de accidentul care s-a produs ieri dimineață la ieșirea din Iaslovăț către Milișăuți. Astfel, la data de 04.01.2022, ora 07.00, un anume Dumitru P., care conducea un autoturism  Audi Q5, pe DN 2K, pe raza localității Iaslovăț, având direcția de deplasare dinspre comuna Iaslovăț către orașul Milișăuți, ajungând într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rulat în șanțul din partea stângă a drumului, a  rupt un stâlp ce susținea indicatorul ”depășirea interzisă” după care s-a răsturnat pe cupolă, blocând sensul de mers către Milișăuți. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui Dumitru P. care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-a stabilit diagnosticul : ”TCC ușor, contuzie cu excoriații antebraț drept”.

Bărbatul a fost testat în ambulanță cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Dumitru P. figura ca fiind în carantină.

Făcându-se verificări în baza de date a Poliției s-a descoperit că acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Autoturismul implicat în evenimentul rutier nu era echipat cu anvelope de iarnă.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.