Indivizi prinși în flagrant pe când furau hainele donate de suceveni, din containerele amplasate în intersecția de la Curcubeul

Sâmbătă 17.10.2020, pe la orele 21:50, ofițerul de serviciu al Poliției municipiului Suceava a fost sesizat prin apel direct de către un bărbat din localitate, despre faptul că mai multe persoane de etnie rromă sustrag haine din cele două containere amplasate de Primăria municipiului Suceava – Direcția de Asistență Socială în zona Curcubeul – cartierul George Enescu.
La fața locului s-au deplasat două patrule din cadrul biroului de ordine publică a poliției municipale care au identificat în stația de autobuz din zona Curcubeul pe Dumitru F. de 22 ani, Dumitru Iulian C. de 33 ani, ambii din Suceava şi Gheorghe Aurel N. de 34 ani din comuna Moara, aceștia aflându-se lângă cele containere metalice de haine folosite de către Direcţia Asistenţă Publică pentru colectarea de haine donate în scop caritabil şi având asupra lor mai multe sacoşe în care se aflau articolele de îmbrăcăminte sustrase din respectivele puncte de colectare.
Cei trei au fost conduși la sediul Poliției municipiului Suceava unde s-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, hainele găsite fiind ridicate pe bază de dovadă, urmând a se lua legătura cu reprezentanți ai Primăriei Suceava pentru predarea lor.
Cercetările urmează a fi continuate de către lucrători din cadrul Poliției municipiului Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *