Îndrăgita interpretă de muzică populară Andreea Chisăliță renunță la cariera artistică, devenind magistrat

Una dintre cele mai talentate și charismatice interprete de muzică populară din Suceava, Andreea Chisăliță, a anunțat pe pagina sa de faceebook că ales să își continue drumul în viață într-un alt fel, lăsând în trecut cariera artistică și optând pentru cea de magistrat.

”A fost o onoare să fac parte din colectivul Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”. O etapă frumoasă din viața mea a ajuns la final dar privesc cu încredere spre noul drum ales. Sunt recunoscătoare pentru toate reuşitele din plan artistic şi îmi doresc să am aceleaşi rezultate frumoase şi din postura de viitor magistrat. Muzica va face în continuare parte din viața mea, bineînțeles, într-o formă diferită.”, este mesajul transmis de Andreea Chisăliță celor care au rezonat ascultând cântecele sale, bucurându-se de videoclipurile sale și participând la spectacolele sale, cu miile.

Îi dorim succes în noua carieră. (fotografiile sunt preluate de pe pagina proprie de facebook a Andreei Chisăliță)

Acum un an și jumătate, la Televiziunea Intermedia Suceava, Andreea Chisăliță a fost oaspetele emisiunii Povestea Vorbei, împreună cu Florin Mucea, câteva melodii ale sale rămânând în videoteca televiziunii regionale, unde pot fi vizionate oricând:

https://www.facebook.com/profile/100064042904274/search/?q=andreea%20chisalita

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.