Infecție cu coronavirus confirmată, la Primăria Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a confirmat pentru ziarul Monitorul de Suceava că un angajat al instituției a fost confirmat ca fiind infectat cu COVID – 19.

Primarul a declarat colegilor de la Monitorul de Suceava că  salariatul Primăriei, care locuiește în Bosanci, a fost testat și confirmat ca fiind infectat cu coronavirus, motiv pentru care în cadrul primăriei au fost luate măsuri de limitare a interacțiunilor dintre angajați. “Și eu sunt autoizolat în birou, rezolv majoritatea situațiilor online și telefonic”, a spus edilul sucevean.

Persoana infectată, o femeie care are domiciliul în comuna Bosanci dar lucrează ca șef de birou în cadrul Primăriei Suceava, avea atribuții în ceea ce privește relațiile cu publicul, intrând în contact cu mai mulți cetățeni care au apelat la serviciile Primăriei în ultimele zile.

Angajata Primăriei Suceava a fost internată încă de joi, săptămâna trecută,  la Spitalul Județean Suceava, după ce s-a simțit rău iar în cursul zilei trecute, probele prelevate au confirmat faptul că este infectată cu coronavirus.

Please follow and like us:

One thought on “Infecție cu coronavirus confirmată, la Primăria Suceava

  • 23 martie 2020 la 9:39
    Permalink

    Înseamnă că persoana ce a infectat salariata primăriei umblă liberă și poate transmite virusul și la alții ! Cei de făcut !…

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *