”Infidelități” la bătrânețe, în Rădăuți. O femeie de 62 de ani, acuzată de infidelitate de soțul de 72 de ani, a fost agresată și a cerut ordin de protecție împotriva soțului gelos

Polițiștii din Rădăuți au fost anunțați aseară, prin 112, despre faptul că un bărbat de 72 de ani și-a amenințat fiul vitreg. Povestea este însă nițel mai lungă.          

Din verificări a reieșit că la 24.07.2019, în jurul orei 23.00, în timp ce B.P., de 62 ani, mama reclamantului și soţul ei V.P., de 75 ani, ambii din municipiul Rădăuți, se aflau la domiciliul comun iar  între aceștia s-au iscat discuţii în contradictoriu.  V.P.  fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a acuzat-o pe soţia sa de infidelitate.

Conflictul dintre cei doi soţi a degenerat, V.P. a devenit agresiv şi a început să îi adreseze cuvinte şi expresii jignitoare soţiei, după care a prins-o şi strâns-o de gât.

B.P a declarat că se află într-o stare de temere, întrucât nu este prima dată când soţul a comis astfel de fapte și a solicitat eliberarea unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de V.P., începând cu data de 25.07.2019, ora 02.30, pe o perioadă de 5 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violență în familie”.

 

Please follow and like us:

2 comentarii la „”Infidelități” la bătrânețe, în Rădăuți. O femeie de 62 de ani, acuzată de infidelitate de soțul de 72 de ani, a fost agresată și a cerut ordin de protecție împotriva soțului gelos

 • 26 iulie 2019 la 6:24
  Permalink

  Când ai 72 de ani si soața e mai june cu oricâti ani sau chiar cu luni și saptamani, mi se pare că este chiar obligatoriu sa fii pus sub interdicție. Din oficiu, cum se spune.

  Răspunde
 • 26 iulie 2019 la 12:31
  Permalink

  Mosul la 72 de ani crede că tot ce zboară se mănâncă i se urcă la cap ajunge să fie gelos și se ajunge la asemenea violente eu i-aș da citeva s să mă țină minte pină pleacă de veci și sunt foarte e care au acest obicei

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *