Inginerul silvic sucevean Gelu Puiu și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Mediului, fiind acuzat de șantaj de un grup de investigații

Hotnews a anunțat că secretarul de stat Gelu Puiu inginer silvic din Suceava și  reprezentant al PNL în guvern și-a înaintat demisia, care a fost acceptată astăzi, 20 aprilie  de premierul Florin Cîțu.

Demisia lui Gelu Puiu din  funcția de  secretar de stat în Ministerul Mediului vine după ce grupul de investigații  Recorder a intrat în posesia unor înregistrări care arată că acesta s-a lăudat în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin șantaj.

Potrivit înregistrărilor, mai mulți șefi de direcții silvice din întreaga țară au fost schimbați din funcție în urma unei campanii de șantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului, arată Recorder.

Omul care a pus în practică această operațiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu, care îi amenința pe directorii din sistemul silvic cu controale care sigur vor descoperi o neregulă.

Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcțiile din țară au fost eliberate. (sursa: Hotnews)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *