Înlocuirea din funcție a șefei Secției Oftalmologie din spitalul Județean, ”execuție publică din anii ’50”, susține Dan Acibotăriței, președinte PV Suceava

Președintele Partidului Verde filiala judeţeană Suceava, Dan Acibotăriței consideră că înlocuirea din funcție a șefului Secției Oftalmologie din cadrul Spitalului Județean ”Sfântul Ioan Cel Nou” dr. Georgeta Martiniuc aduce cu o ”execuție publică”. ”Ceea ce s-a întâmplat săptămâna această, cu medicul șef de la Secția Oftalmologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, seamănă cu o execuție publică din anii `50. Nu știm dacă cei care au gândit așa ceva s-au inspirat din faptele comuniștilor, dar dacă studiem bine toată povestea concluzia este cea prezentată mai sus.

Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, nu ai dreptul să-ți bați joc de cariera unui medic care timp de zeci de ani de activitate a salvat mii de ochi, i-a făcut pe zeci de mii de oameni fericiți, a sprijinit medicina suceveană într-un mod real și adevărat, fără să aibă un istoric negativ. Toți cei care o cunosc spun numai lucruri frumoase, cât despre fapta în sine nu poțisă oferi o consultație completă dacă nu ai aparatura medicală în parametrii normali. Cine știe, știe, cine nu, aruncă cu noroi!” a transmis liderul Verzilor suceveni.

Reamintim că în această săptămâni, dr. Georgeta Martiniuc a fost înlocuită din funcția de șef al Secției Oftalmologie din cadrul Spitalul  Județean Suceava, a fost schimbată din funcție. Măsura a fost luată de conducerea spitalului după ce s-a confirmat reclamția unui sucevean care a venit cu copilul pentru tratament la spital iar doctorul Martiniuc  după ce un sucevean, care a ajuns cu copilul la ambulatoriul spitalului, a fost chemat de medic la cabinetul privat pentru consultații.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *