Inspectoratul pentru Situații de Urgență în vreme de pandemie. Cu locotentent Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând din seara zilei de sâmbătă, 24 aprilie, ora 20, o întâlnire cu locotenentul Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava. Tema principală a discuției va fi modul în care lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pompierii, membrii echipajelor SMURD, s-au mobilizat pentru ca provocările mari cu care s-au confruntat în acest an de pandemie covid să fie depășite.   

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 15.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *