Întâlnire a conducerilor Consiliilor Județene Suceava și Botoșani, pentru înființarea Clusterul Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava-Botoșani

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că astăzi a avut loc o întâlnire de cu președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici. La discuție au mai participat Administratorul Public al Judeţului Suceava, Irina Vasilciuc, Administratorul Public al Judeţului Botoșani, Cristian Nistor, Mihai Dimian, prorector al Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava, Vasile Asandei, Director General ADR Nord-Est, și reprezentanți ai Camerei de Comerţ și Industrie Suceava, și ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani.

Întâlnirea a avut loc după ce astăzi, 18 februarie 2022 și Consiliul Judeţean Botoșani a fost primit oficial în Clusterul Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava-Botoșani, asociație din care fac parte și mai multi agenți economici din județele Suceava și Botoșani.

”Am informat participanții cu privire la proiectele depuse și am stabilit ca pe data de 4 martie, la Suceava, să aibă loc următoarea întâlnire de lucru la care să participe operatori aerieni pentru a discuta despre transportul de mărfuri– cargo.

De asemenea am discutat despre aderarea Consiliului Judeţean Suceava la asocierea Investiţii Teritoriale Integrate (ITI) „Țara de Sus”, organism creat de Consiliul Județean Botoșani la care participă o serie de unităţi administrativ-teritoriale județele din Botoșani, Suceava și Iași.

Dorim, astfel, ca și Consiliul Judeţean Suceava să facă partea din această asociere pentru a putea fi eligibili pe viitoare programe europene. Coordonatorul din partea CJ Suceava va fi Administratorul Public al Judeţului Suceava, Irina Vasilciuc.”, a transmis președintele Consiliului județean Suceava, Gheorghe Flutur.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.