Politica

Întâlnire a ministrului Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu cu ministrul Afacerilor Externe și Comerțului din Ungaria, Peter Szijjarto. Evaluare a stadiului relațiilor bilaterale

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu a anunțat că a primit ieri vizita ministrului afacerilor externe și comerțului din Ungaria, Peter Szijjarto, cu prilejul căreia a fost analizat stadiul relațiilor bilaterale în domeniile comerțului, investițiilor, turismului și antreprenoriatului.

”În cadrul discuțiilor, am reliefat importanța relației româno-ungare din perspectiva dialogului politico-diplomatic și a cooperării în domeniul economic, fiecare dintre cele două state fiind pentru celălalt unul dintre cei mai importanți parteneri comerciali.

Ne propunem să demarăm, la nivel de minister, procedurile necesare pentru materializarea, în cel mai scurt timp posibil, a Camerei de comerț bilaterale, un instrument esențial pentru a stimula investițiile reciproce, dar și pentru a intensifica comerțul blateral, în condiții de balanță comercială echilibrată.

Mai mult, în acest fel, vom putea transmite un mesaj comun companiilor noastre, în ideea de a participa împreună la viitoarele proiecte de reconstrucție a Ucrainei.”. a transmis ministrul Cadariu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *