Întâlnire a primarului Ion Lungu cu Matthew Baldwin, coordonatorul Comisiei Europene al proiectului „100 orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic până în anul 2030”, care a felicitat municipiul Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că a participat astăzi la Cluj Napoca, la prima întâlnire din proiectul „100 orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic până în anul 2030”, alături de primarii Emil Boc de la Cluj-Napoca și Radu Mihaiu primarul Sectorului 2 din București.

A fost prezent din partea Comisiei europene”, domnul Matthew Baldwin, coordonatorul proiectului, din programului Horizon Mission Cities.

”Am expus sintetic strategia municipiului Suceava, ce am făcut și ce dorim să facem. Domnul Matthew Baldwin a avut cuvinte de apreciere la ceea ce am realizat în Suceava și ce dorim să realizăm prin acest proiect important pentru orașul nostru.

Mai multe lucruri concrete se vor discuta la Bruxelles pe data de 13 iunie 2022, când va fi o întâlnire cu reprezentanți ai tuturor celor 100 de orașe selectate în proiect.

Este un proiect foarte important pentru orașul nostru, o șansă aproape istorică să avem un oraș ecologic și inteligent până în anul 2030.”, a transmis primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.