Întâlnire de lucru a primarului Ion Lungu cu primarul Cernăuțiului, Roman Kliciuk

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că a avut ieri o întâlnire cu primarul Cernăuțiului, Roman Kliciuc. Precum se știe, Cernăuți este primul oraș înfrățit cu municipiul Suceava.

”Am avut plăcerea să mă întâlnesc cu noul primar al Municipiului Cernăuți, domnul Roman Kliciuk, însoțit de doi specialiști în domeniile investițiilor și relațiilor internaționale. Discuțiile s-au axat pe prezentarea investițiilor realizate cu fonduri europene în Suceava, pe identificarea de proiecte comune transfrontaliere în domenii precum infrastructura de transport electric, apă-canalizare sau Zona Urbană Funcțională. Am stabilit ca, până la sfârșitul anului, să primim o delegație din Cernăuți în vizită de lucru.

Cernăuți este primul oraș înfrățit cu municipiul nostru și ne dorim continuarea și dezvoltarea relației de parteneriat între cele două orașe. Ne propunem să dinamizăm relațiile de colaborare dintre Municipiul Suceava și Municipiul Cernăuți.Doamne ajută!”m a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *