Întâlniri de lucru la sediul CAS Suceava cu reprezentanții spitalelor din județ și cu cei ai Colegiului Medicilor Dentiști

Astăzi, 25 iunie a.c., la sediul CAS Suceava, la invitația președintelui – director general dr. Claudiu Cobuz, a avut loc o întâlnire de lucru cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava și ai spitalelor publice pluridisciplinare din județ, având ca tematică analiza specialităților medicale deficitare la nivelul spitalelor în funcție de zonele arondate și informare cu privire la situația paturilor ce pot fi finanțate la nivelul județului. În cadrul întâlnirii de lucru s-a discutat și despre modalitățile de evitare a închiderii unor secții în cadrul spitalelor publice pluridisciplinare, pentru asigurarea continuității actului medical.

 Tot astăzi a avut loc o întâlnire de lucru cu reprezentanții Colegiului Medicilor Dentiști Suceava în cadrul căreia s-a discutat despre pachetul de bază de servicii medicale dentare precum și despre modalitatea de contractare a acestor servicii. Scopul discuțiilor de astăzi a fost creșterea numărului medicilor dentiști care vor încheia contracte cu CAS Suceava, pentru a putea asigura servicii de specialitate unui număr cat mai mare de asigurați, simultan cu eforturile CAS Suceava de creștere a finanțării alocate acestui domeniu.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *