Mopan Suceava
Actualitate

Interpreta Alexandra Dan lansează un nou cântec de suflet: „Bietul meu căluț bătrân”

Alexandra Dan, vocea de aur a Putnei (și nu numai) lansează chiar azi, într-o zi însemnată, Joia Mare, un nou cântec popular – Bietul meu căluț bătrân. Tânăra dar cunoscuta și iubita interpretă vine în fața publicului cu o melodie care ajunge direct la suflet, cu o linie melodică de excepție și un videoclip pe măsură.

Filmările au fost realizate la Putna, locul de suflet al artistei, într-o locație renumită pentru istoria sa, mănăstirile de aici, peisajele frumoase, tradiții și obiceiuri dar și pentru oamenii de aici și mândrii cai din Putna.

„Din dragoste față de ființele ce nu pot vorbi, dar a căror iubire față de om este pură și necondiționată, vă aduc spre ascultare și vizionare unul dintre cântecele la care lucrez de mult timp dedicat NECUVÂNTĂTOARELOR.

Nu este o simplă melodie, ci o poveste despre viața unui cal care se scurge inevitabil, ușor, ușor…la fel ca și a omului. Ne naștem, trăim, murim…alții ne iau locul.

Trei mari etape despre care acest cântec, vorbește privind pe tot parcursul său, în comparație, viața lor cu a noastră”, acesta este prezentarea melodiei făcută chiar de către interpreta pe care o iubește nu numai Putna ci țara întreagă și chiar și cei de peste hotare.

Alexandra Dan ne spune că locația unde au avut loc filmările este „FERMA RÎMBU din localitatea Putna, județul Suceava. O familie de oameni vrednici, gospodari a căror bucurie, călduroasă primire și entuziasm le-am simțit de cum le-am călcat pragul. Mulțumiri din tot sufletul pentru punerea la dispoziție a acestui colț de rai din inima Bucovinei!

Mulțumiri personajelor care și-au jucat atât de bine rolulurile în această poveste:

-personajul principal: Ilie Aga

-copilul: David Bilan

-tânărul și tatăl: Ionuț Rîmbu & Gheorghe Rîmbu

…dar și celor din spatele ecranului, nu puțini la număr, care mi-au fost în permanență alături”.

Melodia aici: https://www.youtube.com/watch?v=KiBLVww46SU

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *