Intervenție specială a pompierilor pentru transportul la spital a unui bărbat supraponderal din Dolhești, cu mari probleme de sănătate. A fost folosită o autoșenilată

Pompierii militari suceveni, împreună cu cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean, au intervenit pentru transportul unei persoane supraponderale (un bărbat de 64 de ani, de aproximativ 180 Kg), din localitatea Dolheștii Mici, la Spitalul Municipal Fălticeni.

 Deoarece zona în care locuia bărbatul se afla la distanță de drumul accesibil autosanitarelor, pompierii militari suceveni au intervenit cu autoșenilata.

Astfel, pacientul a fost transportat cu vehiculul 8×8 pe o distanță de aproximativ 150 de metri, până la Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) a Detașamentului de Pompieri Suceava.

Aici, bărbatul a fost preluat de medic și de celelalte cadre medicale (asistenți și paramedici SMURD), care l-au stabilizat și l-au pregătit pentru transportul la spital, unde va fi investigat și i se va administra tratament de specialitate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.