Întoarsă din sat, o femeie din Mălini şi-a găsit soţul întins pe pat crezând că doarme, după trei ore şi-a dat seama că acesta murise

În seara zilei de ieri, 13.11.2019, la ora 18.23, poliţiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini, au fost sesizați prin  S.N.U.A.U. 112 de către  o femeie din comuna Mălini,  care a anunţat că L.D., un bărbat de 51 ani, localnic,  a fost găsit inconștient în locuința sa, fiind posibil să fie decedat.

Din primele cercetări efectuate  de către poliţişti s-a stabilit că bărbatul locuia împreună cu familia sa în comuna Mălini, fiind cunoscut ca un consumator frecvent de băuturi alcoolice și nu era înscris în evidențele nici unui medic de familie.

Cu ocazia audierii soției decedatului, aceasta a declarat faptul că în ziua  respectivă a plecat de la domiciliu în jurul orei 11.00, iar soțul său  a rămas acasă și a consumat băuturi alcoolice, iar când a revenit în jurul orei 15.00 l-a găsit dormind pe patul din bucătăria locuinței.

În jurul orei 18.00, văzând că nu se trezește, apropiindu-se de pat, a constatat că nu respira, a mers la vecina sa și i-a spus cele întâmplate, aceasta din urmă anunţând la 112 ce s-a întâmplat.

La fața locului a sosit o ambulanță al cărei echipaj a constatat decesul bărbatului.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *