Într-o familie de țigani de la Burla părinții s-au spurcat, s-au bătut și apoi s-au împăcat. Au împreună șapte copii iar când a venit ambulanța, cei doi se pupau ca în prima zi

Eroul acestei povești este un adult din Burla care și-a bătut femeia chiar de ziua ei internațională pentru că factura la telefonul mobil a fost prea mare față de așteptările gospodarului din casă care, să ne fie iertată licența, a trimis în lumea asta șapte copii.

De aceea, cu riscul de a fi părtași la un proces inițiat de agresor, îi vom da numele, vom oferi și numele femeii bântuite de spectrul masculului în ograda căruia se află, poate doar obiect sexual și mijloc de procreare până la sfârșitul zilelor sărmanei mame de numai 36 de ani.  Comic este că, după ce femeia, mamă a șapte copii a pus pe drum toate echipajele SMURD din zona de responsabilitate a acestei instituții greu încercate în ultima perioadă, trebuind să rezolve probleme mult mai importante iar la venirea echipajelor, ”mama eroină” din cătunul de romi de la Burla, a transmis că s-a împăcat cu soțul și toate echipajele pe care ISU Suceava, IPJ, SAJ, etc., se pot întoarce la bază, fiindcă cei supărați s-au împăcat.

Comentăm și noi a prost: poate pun și de-al optulea.

 

 

Transcriem acum un comunicat de presă oferit de IPJ Suceava și ne minunăm că astfel de lucruri se mai pot întâmpla în ziua de  08.03.2020, orele 13.42, atunci când patrula de siguranță publică a Poliției din Marginea a fost sesizată prin 112 de către Ana C. de 36 ani din comuna Burla, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său, Marcel C. în vârstă de 38 ani.

Ana C.  locuiește în comuna Burla, în zona cătunului de rromi, împreună cu soțul acesteia și cei 7 copii.

La 08.03.2020, în jurul orelor 13.30, în timp ce se afla în casă alături de soț și copii, în urma unui conflict spontan legat de folosirea în exces a telefonului mobil, Marcel C. i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare soției sale, iar ulterior a lovit-o cu palma în zona feței.

Ana C.  nu a suferit leziuni vizibile în urma incidentului și nu a dorit deplasarea la fața locului și a unui echipaj de ambulanță.

Fiind audiată, Ana C. nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție față de soț. Totodată s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului în cazurile de violență în familie, rezultând faptul că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunii  de „violență în familie” , faptă ce va fi soluționat procedural de către Postul de Poliție Burla.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *