Investiții în derulare în municipiul Suceava: licitații pentru 15 autobuze electrice noi dar și pentru modernizarea a 10 locuri de joacă

Primarul Sucevei, Ion Lungu a  declarat astăzi că la primăria municipiului reședință de județ  lucrurile merg în continuare în ceea ce privește programul de investiții.

”După sărbătorile pascale avem 14 șantiere deschise. Încercăm să respectăm bugetul care a fost aprobat. Pe 22 aprilie a avut loc licitația pentru cele 16 autobuze electrice de dimensiuni reduse. Avem și o ofertă de la firma  ANADORO Automobil SRL, care  ne-au furnizat și celelalte 5 autobuze care le avem în exploatare la TPL. Eu sper să fie eligibilă această ofertă și, ca și în cazul trecut, în maxim 6 luni să fie aduse aceste 15 autobuze de capacitate mică, astfel încât în toamnă să se întregească parcul cu autobuzele electrice  noi, și cele mari și cele mici pentru ca să avem un parc auto nou pentru transportul public local” a transmis Ion Lungu.

El a mai arătat că a mai avut o licitație la Primărie pentru modernizarea a 10 locuri de joacă iar pe lângă acestea firma DIASIL, care asigură salubritatea în municipiul reședință de județ  va monta în acest an încă  un loc mare de joacă în oraș,care este aflat în pregătire și va fi montat  atunci când lucrurile vor intra cât de cât în normal. ”Pentru licitația la celelalte 10 locuri de joacă avem două oferte, una de la URBIO PLAGIO SRL Sibiu în asociere cu Intergroup Engineering SRL București și a doua de la  DCC Center Group SRL București cu Moldproiect ASB Suceava. Vom vedea care firme sunt eligibile dar ne propunem cu toate problemele care sunt astăzi, având în vedere că locurile de joacă sunt închise, avem bani prinși în buget și mergem mai departe cu modernizarea acestor locuri de joacă”, a declarat primarul Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *