Ioan Alexandrescu, suceveanul prin excelență, show în Consiliul Județean

Într-un fel oarecum masochist, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și aleșii județeni prezenți astăzi la prima întâlnire în ședință ordinară din acest an l-au acceptat ca oaspete pe redutabilul sucevean Ioan Alexandrescu.

Mai mult, acestuia i s-a promis și domnia sa chiar s-a ținut de cuvânt, că îi va fi acceptată abordarea a trei subiecte importante pentru comunitate. Primul a vizat faptul că autori necunoscuți l-au prădat cu ceva timp în urmă, la locuința sa din cartierul Burdujeni. El a apreciat că cei care i-au cauzat prejudiciul ar fi neamuri cu generalul Eugen Șalar, fost șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, acum consilier județean.

 Ioan Alexandrescu  și-a revărsat supărarea și către modul în care funcționează transportul în comun în municipiul Suceava și în împrejurimi dar și în ceea ce privește dezvoltarea turismului din județ, anunțând că va prelua o firmă ”feroviară”, care are opt active în județul nostru, acum lăsate în paragină dar pe care el, cu sprijinul Consiliului Județean, le va repune pe picioare.

Doamne ajută!

Președintele Flutur și consilierii locali l-au ascultat, propunerile sale au fost consemnate în procesul verbal al ședinței ordinare de  Consiliului Județean de astăzi, 30 ianuarie 2019. Mesajele sale vor putea fi, cu siguranță, receptate și la televizor, de către sucevenii interesați.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *