Ioan Balan, deputat PNL de Suceava: ”România nu a fost ”pusă pe harta lumii”, ci a fost dată jos de pe harta țărilor democratice, prin batjocorirea principiilor statului de drept”

Vicepreședintele PNL deputatul de Suceava Ioan Balan a acuzat, în Parlament, printr-o declarație politică că actuala majoritate PSD-ALDE a subordonat total instituțiile statului român și că a transformat poștașii, sub sancțiunea concedierii, în agenți electorali PSD. ”Pensia nemajorată vine la pachet cu ziarul de propagandă al PSD! În mod abuziv PSD se folosește de miile de agenți poștali, care muncesc pe un salariu derizoriu, ca să-i facă lui Dragnea campanie electorală!” a spus deputatul Ioan Balan.

 „România nu a fost ”scoasă din noroaie” de PSD, ci aruncată într-o subdezvoltare și mai acută prin lipsa totală a investițiilor. România nu a fost ”pusă pe harta lumii”, ci a fost dată jos de pe harta țărilor democratice, prin batjocorirea principiilor statului de drept. În numai doi ani și jumătate, România a devenit oaia neagră a Uniunii Europene, motive pentru care PSD și ALDE vor fi excluse de familiile politice europene din care fac parte. Până și colegilor socialiști și liberali din Uniunea Europeană le este rușine de partenerii lor români”, a declarat Ioan Balan.

Ioan Balan consideră că oricât de mult s-ar strădui PSD și Dragnea să dreagă busuiocul după o guvernare eșuată cu totul, oamenii nu mai au încredere în ei.

„Lecția pe care le-o va da cetățeanul român va fi în cabina de vot. În 26 mai, românii vor alege cei mai competenți candidați, adică cei propuși de PNL și vor da un răspuns favorabil la întrebarea propusă de Președintele României pentru referendum”, a conchis Ioan Balan.

Please follow and like us:

6 comentarii la „Ioan Balan, deputat PNL de Suceava: ”România nu a fost ”pusă pe harta lumii”, ci a fost dată jos de pe harta țărilor democratice, prin batjocorirea principiilor statului de drept”

 • 13 aprilie 2019 la 6:46
  Permalink

  O, dom Deputat, chiar nu știți dv cine a dat jos Romania de pe harta lumii? Nici macar atata lucru nu știți? Ca diplome slava Domnului, am auzit ca aveti, adult pareti a fi chiar daca unul ceva mai mic decat cei cu drept de barba, botezat sunteti.

  Răspunde
 • 13 aprilie 2019 la 6:52
  Permalink

  Intr-adevar. Si în legatura cu lecția din cabina de vot, despre asta ar fi bine sa va abțineti sa vorbiti. Pentru partidul dv hibrid si ucigas și mâncator de oameni, dar și omnivor, sa vorbiți pe tema asta este ca și cum ati vorbi de funie în casa spanzuratului. Un pic de rabdare, domnule!

  Răspunde
 • 13 aprilie 2019 la 7:01
  Permalink

  Da, imi aduc bine aminte de statul de drept al lui Băsescu și al lui Boc la care dom Dep Balan a pus umarul!

  Răspunde
 • 13 aprilie 2019 la 7:06
  Permalink

  Un umar ceva mai scunduț și pus sprijin în rastimpuri, adica pe sărite, când nu erau altele mai importante de facut, și ca urmare statul de drept de atunci s-a lasat in jos si într-o rână și datorită contribuție lui dlui dep balan.

  Răspunde
 • 13 aprilie 2019 la 7:11
  Permalink

  Vreti sa susțineti, domnule g.c., că numele Dlui Dep. în discuție se scrie cu literă mică? Din convingere?
  Adica regula gramaticii se ocolește numai când există motive foarte serioase.

  Răspunde
 • 13 aprilie 2019 la 7:16
  Permalink

  Iezact! Ati dibuit-o. Așa rezulta din convingerile mele exprimate sincer în condiții de democrație. Si nu sunt partinitor: dl in cauza nu este singurul in această situație.

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *