Politica

Ioan Bogdan Codreanu: ”Închiderea fabricii “Dorna”, un exemplu concludent despre ce înseamnă bătaia de joc a unui “politician expirat” față de un întreg județ”

Ioan Bogdan Codreanu  transmite, într- un comunicat de presă că ”după ce s-a anunțat oficial închiderea fabricii, “salvatorul Bucovinei” Flutur i-a convocat de urgență la Suceava pe “mai marii” de la MADR, pentru a lua măsuri în acest caz extrem de complicat și delicat, atât pentru cei 150 de angajați ai fabricii, cât și pentru toți producătorii de lapte din Bazinul Dornelor.

Astfel, s-au prezentat de urgență la V. Dornei 2 secretari de stat (Scarlat și Simion), care au promis măsuri urgente. După circa o lună s-a prezentat la V. Dornei însuși ministrul agriculturii, A. Oros, care a promis “marea cu sarea” celor câțiva primari (doar PNL) din zonă.

Ce s-a întâmplat de atunci și până acum?

Exact…NIMIC, zero implicare, zero măsuri, zero rezultate!

Doar câteva poze, declarații de presă și promisiuni deșarte…

Ca de obicei, de 30 de ani încoace, dar mai ales specific întregii activități politice a lui Gheorghe Flutur!”

Codreanu transmite că ”în calitate de președinte al Consiliului Județean, nu voi permite să se mai întâmple astfel de lucruri. Nu acționăm în funcție de coloratura politică a primarilor, ci suntem alături de toți locuitorii județului Suceava, punem pe primul plan nevoile cetățenilor și nu interesele de partid”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *