Mopan Suceava
Politica

Ioan Stan: la alegerile locale din 2020 vor fi desemnați candidații care pot întruni preferințele majorității celor ce sunt chemați să-și exprime votul și care și-au manifestat loialitatea față de valorile social democrate

Senatorul Ioan Stan, președintele PSD Suceava a transmis un comunicat de presă în care face precizări cu privire la desemnarea candidaților la funcția de primar, la alegerile locale din 2020. Senatorul Stan a spus că a constata că liderii județeni ai unor partide anunță, ca o mare realizare, faptul că unii primari social democrați vor candida la alegerile locale din 2020 la funcția de primar din partea partidelor respective.

”Un exemplu este domnul Iacob Maricel, primar social-democrat în funcție la Vadu Moldovei, care în urma deciziei organizației locale PSD, nu a mai fost desemnat să reprezinte această formațiune la viitoarele alegeri, fiind nominalizat în locul său domnul Amariei Bogdan Iulian – viceprimar și președinte al organizației locale PSD.

Realitatea este cea pe care am prezentat-o în intervențiile mele în presa suceveană. Organizațiile locale și organizația județeană PSD, pentru alegerile locale din 2020,  își vor desemna candidații care pot întruni preferințele majorității celor ce sunt chemați să-și exprime votul și care și-au manifestat loialitatea față de valorile social democrate.

Probabil că cei care nu vor îndepli aceste criterii, vor fi solicitați de alte formațiuni politice care nu-și pot găsi candidații necesari din electoratul propriu”, a transmis Ioan Stan.   

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *