Ioan Stan, senator PSD de Suceava: deși au promis că vor respecta legile în vigoare, PNL a recunoscut că nu vrea să majoreze punctul de pensie și alocațiile

Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan a transmis un comunicat prin care își arată surprinderea față de totalul neprofesionalism cu care guvernarea Orban tratează problemele țării.

 ”Deși știam lipsa competențelor reale din PNL, guvernarea Orban reușește să ne surprindă și pe noi prin totalul neprofesionalism cu care tratează problemele țării. Practic tot ceea ce se întâmpla azi în zona de decizie dovedește o abordare haotică și o lipsă de preocupare greu de imaginat. Deși au promis că vor respecta legile în vigoare, PNL a recunoscut că nu vrea să majoreze punctul de pensie și alocațiile. Au dat jos guvernarea PSD, o guvernare care, cu toate piedicile puse de președintele Iohannis, a reușit dublarea PIB-ului și o creștere economică predictibilă și sustenabilă în fiecare an, record în Europa”, a transmis Ioan Stan.

 Senatorul Stan a mai spus că ”declarația lui Orban „Să vedem cum merge economia” nu poate fi nici argument nici scuză pentru anularea măsurilor adoptate de PSD, iar faptul că dobânzile la credite cresc proporțional cu volumul împrumuturilor pe care le fac le dau liberalilor certitudinea că nu vor mai putea continua mult timp în acest fel. Devine evident că PNL vrea anticipate ca o salvare din situație. Mutarea alegerilor înainte de a lua aceste măsuri de austeritate, astfel încât să nu mai poată fi sancționat de votul cetățenilor. ANTICIPATE = AUSTERITATE
Faptul că tot PSD a inițiat procedura de convocare a Parlamentului pentru votarea legii de eliminare a pensiilor special este încă o dovada că PNL nu poate nici măcar să își ducă la îndeplinire promisiunile făcute cu surle și trâmbițe”.

Nu vom renunța nici dacă PNL va contesta legea la CCR și dacă vor fi invocate obiecții de constituționalitate. Vom impozita sever aceste pensii speciale, pentru a elimina inechitățile din societate, a conchis senatorul Ioan Stan.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.