Ioan Stan, senator PSD de Suceava: ”Frica domnului Gheorghe Flutur că va pierde președinția Consiliului Județean Suceava este tot mai evidentă cu fiecare ieșire de-a sa publică”

Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan consideră că oricât ar încerca Gheorghe Flutur să amăgească opinia publică cu așa zisa lui implicare în toate proiectele din județ, din țară, din univers, nu face decât să cadă tot mai mult în ridicol.

Prezentăm în cele ce urmează comunicatul de presă transmis de senatorul Ioan Stan:

 ”Frica domnului Gheorghe Flutur că va pierde președinția Consiliului Județean Suceava este tot mai evidentă cu fiecare ieșire de-a sa publică. Nu știe ce să mai zică, ce să mai promită, cu ce să se mai laude numai să înduplece electoratul să-i dea votul său. Minte fără nicio remușcare, fără nicio trăsărire de conștiință crezând că prin asta va câștiga. Dar discursul său nu mai convinge pe nimeni, nici măcar pe vechii votanți liberali. Pentru că, așa cum știm din bătrâni, minciuna are picioare scurte iar ulciorul nu merge de multe ori la apă: ori se sparge, ori crapă.

Acum câteva zile domnia sa a comis-o din nou afirmând că „proiectele cu finanțare europeană promovate de CJ Suceava, în acest mandat, depășesc 600 milioane de Euro.” După cum ne-a obișnuit, nu a făcut nimic altceva decât să se laude cu munca altora, în majoritatea cazurilor CJ Suceava fiind partener al proiectelor care au beneficiat de finanțare europeană și nu inițiator a unor asemenea demersuri. Pentru că administrația liberală județeană nici nu știe, nici nu poate și nici nu este interesată de accesarea unor astfel de fonduri după cum ne-a tot dovedit în ultimii ani.

Nu știm cum se face dar după ce timp de 3 ani de zile domnul Flutur a stat într-o letargie totală dând vina pe PSD pentru ineficiența sa, acum, când PNL este la guvernare a început să promită și luna de pe cer alegătorilor, dar de făcut tot nu a fost în stare să facă nimic. Doar promisiuni. Ba, mai este în stare să se laude cu proiectele prin fonduri europene obținute de alții, cu proiectele desfășurate prin PNDL, care este un program conceput integral de PSD, cu finanțările obținute pe timpul guvernării noastre, dar cu nimic personal. Pentru că nu are cu ce. Și oricât ar încerca să amăgească opinia publică cu așa zisa lui implicare în toate proiectele din județ, din țară, din univers ș.am.d nu face decât să cadă tot mai mult în ridicol și, de ce să nu recunoaștem, ne bucură asta.

De fapt are și câteva realizări personale, care se cuantifică în numărul de primari PSD pe care i-a atras de partea sa pentru alegerile de pe 27 septembrie. Acestui proiect i s-a dedicat total și cumva îl înțelegem deoarece, în mod clar PNL-ul are nevoie de profesioniști și pentru că aceștia nu se găsesc în propriul partid, trebuie să-i fure de la alții”.  

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.