Ioan Stan, senator PSD de Suceava: prim-ministrul Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor prezenţi, miercuri şi joi, în judeţul Suceava

Senatorul Ioan Stan, președintele PSD Suceava a anunţat că luni, 12.08.2019, a avut loc la București ședința Comitetului Executiv Național al PSD în care s-au discutat cu prioritate aspecte legate de alianța parlamentară și guvernamentală PSD-ALDE.

Cei prezenți, în urma discuției și cu partenerii ALDE, au decis menținerea alianței atât la nivel parlamentar cât și la nivel guvernamental. Această alianță s-a manifestat unitar și în cadrul ședinței de Guvern, ce a avut loc în aceeași zi, în care s-a adoptat rectificarea bugetară.
Stan a transmis că Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, a evidențiat faptul că această rectificare bugetară este pozitivă, asigură sumele necesare pentru proiectele asumate de guvernarea PSD-ALDE, pentru continuarea investițiilor în domeniile prioritare și pentru plata salariilor, pensiilor și indemnizațiilor sociale.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, a dat asigurări că zvonul lansat în spațiul public de un anumit parlamentar ALDE referitor la o presupusă „gaură în bugetul public” este total nefondat și a menționat că ar fi bine ca astfel de ieșiri publice care urmăresc doar promovarea personală să lipsească din modul de manifestare a membrilor alianței.

În ceea ce privește colaborarea cu Pro România, senatorul Stan a spus că s-a decis încetarea oricăror negocieri în condițiile în care se constată că reprezentanții acestui partid nu doresc o implicare reală în rezolvarea problemelor țării ci doar o subliniere a propriei prezențe în spațiul public.

De asemenea, senatorul Ioan Stan a anunțat că miercuri și joi ministrul Viorica Dăncilă, însoțită de viceprim-ministrul Eugen Teodorovici și de ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, vor fi prezenţi în județul Suceava. (foto: civicpress.ro)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *