Ioan Stan, senator PSD de Suceava: Singurul „merit” al domnului Flutur este că a luat elicopterul de la Vatra Dornei și l-a dus la Câmpulung Moldovenesc. Acest elicopter este un lucru real, concret, făcut pentru zona montană suceveană de guvernul social-democrat și de Raed Arafat, pe care actuala guvernare liberală încearcă să-l înlăture

Senatorul Ioan Stan, președintele PSD Suceava a transmis un comunicat de presă prin care face precizări referitoare la achiziția elicopterului pentru zona de munte a Sucevei:

”Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul MAI, a anunțat pe 25 aprilie 2018 că Inspectoratul General de Aviație va fi dotat cu 10 elicoptere de intervenție montană (6 elicoptere mari operate de Inspectoratul General de Aviație și 4 elicoptere mici pentru salvare montană ce vor fi distribuite în Făgăraș, Brașov, Petroșani și Vatra Dornei). Dumnealui estima durata procedurilor de licitație la 1-1,5 ani. Suntem exact acum, în 2020, la termenul estimat iar elicopterele au fost distribuite.

Heliportul urma să fie construit la Vatra Dornei. Singurul „merit” al domnului Flutur este că a luat elicopterul de la Vatra Dornei și l-a dus la Câmpulung Moldovenesc.

Acest elicopter este un lucru real, concret, făcut pentru zona montană suceveană de guvernul social-democrat și de Raed Arafat, pe care actuala guvernare liberală încearcă să-l înlăture. Acestei realități i se adaugă intențiile bune ale președintelui Consiliului Județean Suceava, ce sunt doar la stadiul de imaginație și pot fi considerate simple fabulații electorale: autostrăzi cu tuneluri, aeroport la Floreni, săli polivalente, spital de copii, etc. Sunt aceleași fantasmagorii pe care Gheorghe Flutur le promitea sucevenilor în 2016 că le va îndeplini imediat ce va ajunge în fruntea Consiliului Judetean.

În loc de încheiere trebuie totuși să spunem că sala polivalentă și spitalul de copii se aflau în procedurile legale încă din timpul guvernării PSD și ca de obicei, dnul Flutur, se laudă cu munca altora”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *