Ioan Stan votat unanim președinte al PSD Suceava. La Conferința Județeană de alegeri a participat și președintele PSD Liviu Dragnea

Senatorul Ioan Stan este începând de astăzi președinte ales  al Organizației Județene a Partidului Social Democrat.  Conferința Județeană a Partidului Social Democrat Suceava l-a confirmat pe Ioan Stan în funcția de președinte al organizației județene PSD, pe care a condus-o până acum, cu titlu interimar.

Ioan Stan, unul dintre veteranii Partidului Social Democrat din județul Suceava este acum senator, după ce în legislaturile anterioare a fost deputat al aceleiași formațiuni politice. Politician cu experiență  și  echilibrat  în discursul pe care îl abordează chiar și în fața provocărilor venite din partea adversarilor politici, Ioan Stan nu a avut contracandidat pentru funcția de președinte al social democraților suceveni. Alegeri la nivelul conducerii organizației județene a PSD au mai fost anunțate și mai înainte dar au fost amânate din diverse motive.   

Ioan Stan a preluat conducerea interimară a PSD Suceava după ce predecesorul său, Ioan Cătălin Nechifor a ieșit din grațiile conducerii centrale a partidului aflat la guvernare, el de altfel părăsind ulterior această formațiune politică și alăturându-se nou configuratului partid Pro România, condus de fostul premier PSD Victor Ponta.

La Conferința Județeană de alegeri, desfășurată azi după amiază la Dumbrăveni a participat și președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea dar și ale personalități de la vârful PSD: Codrin Ștefănescu, Răzvan Cuc, Dan Suciu și Marius Budăi, acesta din urmă, ministru al Muncii. Au participat senatorii și deputații PSD de Suceava, secretarul de stat Tiberius Brădățan, primari, consilieri județeni și locali social democrați, delegați ai organizațiilor locale PSD.

Au fost aleși 17 vicepreședinți ai organizației județene PSD Suceava: deputatul Alexandru Rădulescu, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, Brăduț Avrămia, Daniel Olariu, Dorin Rusu, deputatul Emanuel Havrici, deputatul Eugen Bejenariu, Gavril Mârza, Ioan Oros, Ion Vasiliu, Savin Loghin, Lorand Ercse, Maria Pleșca, deputatul Maricela Cobuz, Nistor Tatar, Viluț Mezdrea, senatorul Virginel Iordache.

Președintele PSD Liviu Dragnea l-a recomandat pe senatorul Ioan Stan ca fiind un bun prieten al său, un om bun, un om de calitate declarând că se bizuie pe capacitatea sa de a obține un rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare și chiar la cele prezindențiale.

La rândul său, Ioan Stan a mulțumit  lui Liviu Dragnea pentru că parlamentarii social democrați suceveni au fost primiți și ascultați de fiecare dată când au solicitat întrevederi cu președintele PSD.  

Foto Svnews. Mulțumim.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *