Ion Lungu: 𝗖𝗼𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 de 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶ț𝗶𝗶 𝗽𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻, la Ruta alternativă Suceava – Botoșani, la Zona de Agrement de pa malul Sucevei și la alte investiții din municipiul Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a verificat  în cursul zile de astăzi pe teren  o parte dintre obiectivele de investiții ale municipalității. În primul rând, dânsul a verificat  lucrările la Ruta alternativă Suceava-Botoșani unde  se lucrează la tronsonul dintre Podul Unirii și strada Mirăuți.

A verificat de asemenea și lucrarea de la pod, la apărarea de maluri care a fost afectată de debitul mare al râului din zilele trecute. El a constatat că  fost refăcută  structura de rezistență a podului, care nu a avut de suferit.

”Podul a trecut testul cu bine la viitura cu ocazia inundației de săptămâna trecută”, a constatat primarul Ion Lungu, care a mai spus că, tot astăzi, a verificat lucrările la Zona de agrement de pe malul râului Suceava.

”Apa s-a retras și am început să montăm granitul (dimineață am avut o discuție cu reprezentanții firmei care lucrează la documentația de consolidare a malurilor și i-am rugat să o finalizeze cât mai repede)”, a transmis Ion Lungu, el adăugând că  a verificat azi și următoarele lucrări de investiții: Autobaza electrică; Grădiniță Burdujeni sat; Reabilitarea străzilor Vasile Pârvan și Crângului din Burdujeni sat; Extinderea gazului metan în Burdujeni sat; Centru Multifuncțional Ițcani (cu sediul la primăria Ițcani); Modernizare ștrand; Grădiniță zona centrală str. Dobrogeanu Gherea; Apă și canalizare în Cartier Tătărași și Modernizarea Piață cu parcare subterană George Enescu.

Concluzia sa este: ”Se lucrează binișor. Din păcate, pe toate șantierele forța de muncă este subdimensionată. Monitorizăm constructorii să termine la timp lucrările câștigate la licitație! Doamne ajută!”

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *