Actualitate

Ion Lungu: ā€š—”š—² š—±š—¼š—暝—¶š—ŗ š˜€š—®Ģ† š—±š—²š—ŗš—®š—暝—®Ģ†š—ŗ š—¹š˜‚š—°š—暝—®Ģ†š—暝—¶š—¹š—² š—¹š—® š—¦š—®š—¹š—® š—£š—¼š—¹š—¶š˜ƒš—®š—¹š—²š—»š˜š—®Ģ† š—½š—®Ģ‚š—»š—®Ģ† š—¹š—® š˜€š—³š—®Ģ‚š—暝˜€Ģ¦š—¶š˜š˜‚š—¹ š—®š—»š˜‚š—¹š˜‚š—¶. š—¦š˜‚š—»š˜š—²š—ŗ š—¶Ģ‚š—» š—³š—®š˜‡š—® š—±š—² š—¼š—Æš˜Ģ¦š—¶š—»š—²š—暝—² š—® š—®š˜ƒš—¶š˜‡š—²š—¹š—¼š—æ, š—±š˜‚š—½š—®Ģ† š—°š—®š—暝—² š˜ƒš—¼š—ŗ š—²š—¹š—¶š—Æš—²š—暝—® aš˜‚š˜š—¼š—暝—¶š˜‡š—®š˜Ģ¦š—¶š—® š—±š—² cš—¼š—»š˜€š˜š—暝˜‚š—¶š—暝—²ā€

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a prezentat azi, Ć®n cadrul conferinței săptămĆ¢nale de presă primele planșe din proiectul Sălii polivalente de 5000 de locuri de la Suceava.

Acesta a transmis că Sala Polivalentă va fi compartimentată Ć®ntr-o Ć®ncăpere mare unde vor desfășura meciurile oficiale, cu participarea spectatorilor și o Ć®ncăpere de capacitate redusă pentru antrenamente, pentru economii la utilități.

Lungu a subliniat că municipalitatea Ʈși dorește ca lucrările de construcții să Ć®nceapă pĆ¢nă la sfĆ¢rșitul acestui an.

ā€A fost luat avizul de la ISU, urmează cel de la Agenția de Mediu unde suntem Ć®n procedură, după care vom elibera Autorizația de Construireā€, a precizat edilul Sucevei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *