Ion Lungu: 2.000.000 lei aprobați de municipalitate pentru revenirea în liga națională de handbal masculin a echipei Universitatea Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu a avut astăzi o întâlnire cu componenții echipei de handbal Universitatea Suceava, cu jucătorii și antrenorii, la care a participat și rectorul Universității “Ștefan cel Mare”, Valentin Popa.

”Am discutat despre asigurarea bugetului echipei în anul 2020, municipalitatea a aprobat prin buget suma de 2.000.000 lei cu indicatorul de performanță: revenirea în liga națională de handbal masculin”, a anunțat Ion Lungu.

Edilul Sucevei a mai precizat în timpul discuțiilor că Liceul Sportiv a fost bugetat cu suma de 500.000 lei pentru înlocuirea iluminatului din plafon din actuala sală de joc.

De asemenea, primarul  Lungu a prezentat stadiul de realizare a Sălii Polivalente de la Suceava.

”Primăria și Universitatea vor asigura condițiile pentru performanță-promovare la echipa de handbal în acest an. Domnul rector a zis că își dorește ca inaugurarea sălii polivalente să o facem cu un meci din cupele europene ale echipei universitare”, a transmis Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *