Ion Lungu: ” Am votat pentru un președinte care să scoată Moldova din izolare”

Președintele organizației PNL a municipiului Suceava, primarul Ion Lungu a votat azi la ora 10.00 la secția de votare găzduită de Colegiul Tehnic Samoil Isopescu, împreună cu soția, Luminița Lungu și însoțit de vicepreședintele PNL pentru regiunea Nord – Est, Ioan Balan precum și de alți susținători precum consilierul municipal PNL Angela Zarojanu și viceprimarul Lucian Harșovschi.

”În primul rând fac un apel la suceveni  să meargă astăzi la vot pentru că fiecare vot este important și contează. Astăzi am votat cu gândul la un viitor mai bun pentru România și pentru români. Am votat pentru un președinte care să scoată Moldova din izolare, am votat pentru o Românie democratică.

O democrație pe care am câștigat-o acum 30 de ani și pe care trebuie să o apărăm. Am votat astăzi cu gândul la un președinte care să ne reprezinte cu demnitate în Europa și în lume. Astăzi am votat cu gândul ca românilor să le fie mai bine în țara lor! Astăzi am votat pentru o Românie normală! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis primarul PNL al municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *