Ion Lungu, candidat validat pentru al cincilea mandat la conducerea Primăriei Suceava, de către PNL

Astăzi, Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal (PNL)  a validat candidatura pentru un nou mandat la Primăria municipiului Suceava pentru Ion Lungu, primar liberal în funcție. Ion Lungu conduce Primăria Suceava din anul 2004, aflându-se la al patrulea mandat. PNL i-a acordat încredere și pentru cel de-al cincilea mandat de șef al administrativului municipal sucevean.

Pentru faptul că a fost desemnat din nou candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ Suceava, Ion Lungu a transmis mulțumiri și  pentru încrederea acordată:

”Mulțumesc pentru încrederea acordată de către Organizația Județeană PNL Suceava, domnului președinte al organizației,   Gheorghe Flutur. Mulțumesc de asemenea pentru încredere domnului vicepreședinte la nivel național, deputatului Ioan Balan precum și celorlalți colegi din Biroul Județean. Mulțumesc de asemenea Organizației municipale de la Suceava și conducerii centrale a partidului pentru încrederea acordată. Voi face tot posibilul ca PNL să câștige un nou mandat la Primăria municipiului Suceava și o majoritate în Consiliul Local municipal”, a declarat candidatul validat pentru un nou mandat la cârma municipiului reședință de județ, liberalul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *