Ion Lungu: funcționarea centrelor de vaccinare, prioritate maximă. Mâine, 14 ianuarie, sunt așteptate echipamentele, până la sfârșitul acestei săptămâni, din punctul de vedere al primăriei, aceste centre pot fi operaționale

În debutul conferinței săptămânale susținute de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a nunțat că prioritatea de grad zero, la primăria municipiului Suceava, în această perioadă, este dotarea, asigurarea centrelor de vaccinare pentru populația din municipiul Suceava.

Acesta a anunțat că s-au definitivat cele 5 centre de vacinare din municipiu: sălile de sport ale Școlii Gimnaziale Nr. 9 din Obcini, Colegiului Național “Ștefan cel Mare”, Școlii Gimnaziale Nr. 11 din Burdujeni, Școlii Gimnaziale Nr. 7 din Ițcani.

La acestea se adaugă, a precizat Ion Lungu, un centru de vaccinare în incinta Iulius Mall care are avizul DSP Suceava.

Primăria a demarat în regim de urgență achiziția mobilierului necesar pentru desfășurarea campaniilor de vaccinare, suma alocată este de 63703,08 lei, iar în cursul zilei de mâine (14 ianuarie n.r.) este așteptată venirea acestor echipamente. Circuitele au fost stabilite de către DSP Suceava, care a inspectat toate locațiile ieri, iar, după sosirea echipamentelor se vor obține autorizațiile de funcționare.

”Eu încerc să fiu optimist, până la sfârșitul acestei săptămâni, din punctul de vedere al primăriei, aceste centre pot fi operaționale, sigur urmând partea a doua, responsabilitatea DSP Suceava să asigure medici, personal de specialitate”, a precizat Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *