Ion Lungu: Investițiile de la Colegiul Tehnic Petru Mușat și Grădinița Colegiului Național Mihai Eminescu merg înainte

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a transmis că, deși lucrările de reabilitare a sediului Primăriei au fost suspendate pentru încă două săptămâni, alte investiții din municipiul reședință de județ, în principal cele care se realizează la unități de învățământ, merg înainte.

El a arătat că a fost  încheiat în această săptămână un contract  pentru lucrările de la Colegiul Tehnic Petru Mușat, de reabilitare și modernizare a clădirilor pentru învățământul dual. Valoarea totală a contractului este de 5,6 milioane lei, Perioada de realizare a lucrărilor este până la 30.09.2022. A fost organizată și licitația pentru acest obiectiv, cu clauză suspensivă, a fost depusă o singură ofertă a firmei AGACON SRL, care a adjudecat licitația pentru lucrări de construcții și reabilitări ale clădirilor.

Ion Lungu a mai anunțat și o veste bună pentru Grădinița de la Colegiul Național Mihai Eminescu, unde lucrările au fost preluate pe Primărie. ”A fost necesar să facem ajustări la proiect, valoarea rămasă a investiției este de 5,3 milioane de lei. Noua construcție va avea 9 săli de grupă, 2 săli multifuncționale, sală de mese, sală  de festivități, vestiare, grupuri sanitare, birou, terasă, loc de joacă. Termenul  de realizare este de 12 luni. Acești indicatori au fost aprobați în ședința Consiliului Local din 26 martie. Am demarat procedurile de licitație, pentru a veni o nouă firmă care să finalizeze această lucrare. Eu vreau  să fiu optimist și să cred că vom putea finaliza această investiție la grădiniță în acest an”, a declarat primarul municipiului Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *