Ion Lungu, invitat la Paris, la sărbătorirea Centenarului Grupului ROSSMANN din Franța, unde i-a înmânat titlul de CETĂȚEAN de ONOARE președintelui BERNARD ROSSMANN

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava a participat la Paris, la invitația Grupului ROSSMANN din Franța la sărbătorirea împlinirii a 100 de ani de la înființarea Grupului, care deține și firma AMBRO din Suceava.

Cu acest prilej, Ion Lungu a înmânat titlul de CETĂȚEAN de ONOARE, al municipiului Suceava președintelui BERNARD ROSSMANN. Acordarea titlului de CETĂȚEAN de ONOARE a fost aprobată anul trecut de către Consiliul Local al Municipiului Suceava, pentru cei 25 de activitate în România și realizarea de investiții de peste 100 milioane euro la Ambro SA, astăzi la Suceava funcționând o fabrică modernă de hârtie.

Totodată, edilul Sucevei i-a înmânat președintelui ROSSMAN o Medalie aniversară cu 630 de ani de Atestare documentara a Orașului Suceava și Medalia aniversară de împlinire a 500 de ani de la Sfințirea Bisericii Sfântul Gheorghe de la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, obiectiv istoric pe care domnul Rossmann l-aa vizitat.

Firma AMBRO din Suceava, este cel mai mare agent economic din orașul Suceava, din punct de vedere a Cifrei de Afaceri și are un număr de 600 de salariați.

În acest an s-au împlinit și 60 de ani de la înființarea AMBRO SA (fostul CCH Suceava).

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *