Ion Lungu: Municipiul Suceava a obținut Premiul de Excelență la categoria „Investiții și Regenerare Urbană a Spațiilor Publice”, în mod special pentru proiectul zonei de agrement de pe malul râului Suceava

Municipiul Suceava a primit Premiul de Excelență la categoria ”Investitții și Regenerare Urbană a Spațiilor Publice”.

Decernarea a avut loc în cadrul Galei Premiilor de Excelența AMR-2022, ajunsă la ediția a IV-a și s-a desfășurat la Opera Națională București.

Primarul Ion Lungu, prezent la eveniment a anunțat că ”am participat la „Gala Premiilor de Excelența AMR-2022″, organizată de Asociația Municipiilor din România” la Opera Națională București.

Municipiul Suceava a obținut în acest an Premiul de Excelență la categoria „Investiții și Regenerare Urbană a Spațiilor Publice”, în mod special pentru proiectul „Revitalizare spațiu public urban din municipiul Suceava”, este vorba de zona de agrement de pe malul râului Suceava”.

Acesta a mai precizat că, totodată, în aplicație a prezentat Zona de Agrement Tătărași, amenajată pe o suprafață de 7,4 hectare, cu debarcader cu spații de relaxare și locuri de joacă pentru copii.

Au fost prezentate și  fișele de proiect pentru amenajarea celor peste 140 de hectare de pădure parc, prin zonele de agrement Parc Șipote și amenajare Pădure Zamca.

”Este al 5 lea premiu de Excelență pe care îl primeste municipalitatea suceveană, precedentele constând în Excelență, în Educație, Iluminat Public, Transport public electric local și Gestionarea Deșeurilor. Aceste premii arată că lucrurile în orașul nostru merg într-o direcție bună!”, transmite Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *